Bakanlığın kullanmadığı araçlar satışa koyuldu! Passat 255 bin, Golf 195 bin, Leon 300 bin TL’den verilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

E-ihale sistemi üzerinden satışa sunulan yeni otomobiller birçok kişinin dikkatini çekmeye başladı. Uygun fiyatlar üzerinden satışa çıkan araçlar sistem üzerinden duyurulmaya devam ediyor. Kişiler her araç için belirlenen teminat tutarını kullandığı banka üzerinden sisteme yatırarak araca teklif verebiliyor.

Üç Otomobil Büyük İlgi Topladı

İhaleye uygun olarak satışa sunulan otomobiller en çok fiyatı veren kişi tarafından satın alınabilmekte. Kişiler kendilerine uygun aracı sistem üzerinden belirleyerek tek tuşla araca teklif verebilmektedir. Volkswagen Passat, Volkswagen Golf ve Seat Leon birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Bu otomobillerin detayları ise herkes tarafından merak ediliyor.

1999 model Volkswagen Golf, ihale sistemi üzerinden 2 gün sonra satışa çıkacak. Otomobile teklif vermek isteyen vatandaşlar e-ihale sisteminden kayıt oluşturarak işlemlerini hızlı şekilde yapabilecek. Golf model aracın başlangıç fiyatı ise 195 bin TL olarak belirlendi.

Birçok kişinin sevdiği Seat Leon otomobili de ihale sistemi üzerinden satışa çıkacak. Satışın 2 gün sonra yapılacağı sistem üzerinde yer alırken kişiler 40 bin TL teminat tutarını vererek araca teklif verebilecek. Bu otomobilin ise başlangıç bedeli 300 bin TL olarak belirlendi.

Ülkemizde en sevilen modellerden biri olan Volkswagen Passat, ihale üzerinden satışa çıkıyor. 2001 model otomobilin başlangıç bedeli 255 bin TL olarak belirlenirken teminat tutarı ise 34 bin TL olarak belirtiliyor. Aracın bulunduğu yer de Samsun Tasfiye İşletme Müdürlüğü Tasfiyelik Araç Sundurma Sahası olarak bildirildi.

Bu otomobiller için teklif vermeyi düşünen kişiler otomobillerin tüm detayları için E-ihale sistemi üzerinden giriş yapabilmektedir. İlanları incelemek için kayıt olma zorunluluğu da bulunmamaktadır. Kişiler araçlara teklif vermeden önce bakanlık tarafından yapılan incelemeleri iyice okuması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakanlığın kullanmadığı araçlar satışa koyuldu! Passat 255 bin, Golf 195 bin, Leon 300 bin TL’den verilecek

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz