Bankadan müşterilerine özel indirim: İşte kampanya şartları!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akbank’ın düzenlediği kampanya, “1074GETIR” davet koduyla Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk defa Akbank müşterisi olanlara yönelik. Bu kodu kullananlar, 400 TL değerinde Getir indirim kodu kazanacaklar.

Kampanya süresi 28 Haziran – 12 Temmuz 2024 arasındadır. Kazanılan indirim kodu, Getir’in web sitesi veya mobil uygulamasında geçerli olup, en az 400 TL tutarında alışverişlerde kullanılabilecek.

Kampanyadan yararlanmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” seçeneğine tıklayarak “1074GETIR” kodunu girerek başvuruda bulunmak gerekmektedir. Her müşteri yalnızca bir kez kampanyadan faydalanabilir.

Kazanılan 400 TL değerindeki Getir indirim kodu, 15 Ağustos 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz sayılacaktır. Ayrıca, kampanya kapsamında verilen siparişlerin iptal edilmesi durumunda, indirim kodu iptal tarihinden itibaren en geç 24 saat içinde yeniden kullanılabilecektir.

Bu kampanya ile Akbank, müşterilerine alışverişlerinde önemli bir avantaj sunarken, mobil uygulama üzerinden kolayca erişim ve kullanım imkanı sağlamaktadır. Detaylı bilgi ve kampanyaya katılım için Akbank Mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bankadan müşterilerine özel indirim: İşte kampanya şartları!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz