1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Başvuran Herkese Ücretsiz Gönderilecek: Milyonlarca İstanbulluyu İlgilendiriyor

Başvuran Herkese Ücretsiz Gönderilecek: Milyonlarca İstanbulluyu İlgilendiriyor

featured
service

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından hayata geçirilen kampanya ile su tüketiminde %40’a varan tasarruf sağlayan musluk aparatları (perlatörler) ücretsiz olarak dağıtılıyor. ‘Damlaya Damlaya Gelecek Olur’, ‘Damlaya Damlaya Yaşam Olur’ ve ‘Damlaya Damlaya Umut Olur’ sloganlarıyla duyurulan bu proje, su kaynaklarının verimli kullanımını teşvik ediyor.

Kampanyaya katılmak isteyen İSKİ aboneleri, İBB’nin internet sitesindeki “Su Protokolüne Katıl” ya da “Su Ayak İzini Hesapla” sekmelerinden kolayca katılım sağlayabiliyor. Kampanyaya katılanlar, isim ve soyadlarının yazılı olduğu bir teşekkür sertifikasına sahip oluyorlar. Daha sonra sertifikayı ve sayaç numaralarını [email protected] adresine gönderen abonelere, su tasarruf aparatları İSKİ personeli tarafından ücretsiz olarak teslim ediliyor.

YÜZDE 40 TASARRUF SAĞLIYOR

Bu su tasarruf aparatları, musluk başlarına takılarak suyun akışını hava ile karıştırıyor. Bu sayede su kullanımı azalırken, basınç korunarak suyun verimli şekilde kullanılmasını sağlıyor. İSKİ’nin açıklamasına göre bu aparatlarla %40 oranında su tasarrufu sağlamak mümkün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başvuran Herkese Ücretsiz Gönderilecek: Milyonlarca İstanbulluyu İlgilendiriyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz