1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bayram öncesi biletini almayan yandı! Çok büyük zam geliyor… Otobüsler şimdiden doldu

Bayram öncesi biletini almayan yandı! Çok büyük zam geliyor… Otobüsler şimdiden doldu

featured
service

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, Urfa Cesur otobüs firması yetkilisi İbrahim Durmuş tatilin bilet fiyatlarına etkisine ilişkin “Urfa’dan İstanbul’a bilet 1050 lira civarında ama ayın 31’inden itibaren 1.300 lira olacak” dedi.

1 Haziran’da yeni fiyatların uygulanacağını söyleyen Durmuş, “Talepler üzerine yeni seferler çıkarmaya başladık. Talep çok yoğun, sisteme düşsün diye herkes bekliyor. Üniversite sınavları da var biliyorsunuz. Tüm bunlardan dolayı bayağı bir yoğunluk bekliyoruz ve çoğu kişi tatile kitlenmiş durumda. O yüzden önceden rezervasyon gerçekten önemli” diye konuştu.

Başka bir otobüs firma yetkilisi Halil Demirkol, “Haziran seferleri açıldı. Seferlerin açılmasından sonra yolculardan talep var, özellikle ayın 14’ü ve 16’sı için. Resmi kurumlarda çalışanlar ayın 14’üne bilet almaya başladılar. İnternet üzerinden bilet alanlar da oluyor. Rezervasyonlar şu an devam ediyor” dedi.

Dönüşler için de taleplerin geldiğini aktaran Demirkol, “Okul tatili de denk geldiği için biraz karışıklık var. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için biletlerini erkenden almalarını, erkenden rezervasyon yaptırmalarını öneririz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayram öncesi biletini almayan yandı! Çok büyük zam geliyor… Otobüsler şimdiden doldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz