1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bayramın tatlı müjdesi: Şekerler tezgâhlara indi

Bayramın tatlı müjdesi: Şekerler tezgâhlara indi

featured
service

Her yaş grubundan insanın ilgisini çeken geniş bir çeşitlilikte sunulan bayram şekerleri, geleneksel tatların yanı sıra modern lezzetleri de bünyesinde barındırıyor.

Çikolatalı, meyveli ve çeşitli aromalarda üretilen şekerler, özellikle çocukların yüzlerinde kocaman gülümsemelere sebep oluyor. Bayram alışverişlerinin artmasıyla birlikte marketler ve şekerleme dükkânları hareketlendi. Tezgâhlara serilen bayram şekerleri, alışveriş yapanların gözdesi haline geldi.

Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte çocukların heyecanı da arttı. Bayram ziyaretlerinde ve akraba buluşmalarında hediye edilmek üzere alınan bayram şekerleri, çocukların en sevdiği hediyeler arasında yer alıyor. Şekerli harçlık geleneği, bayramın ruhunu ve coşkusunu yaşatmaya devam ediyor.

Şeker alışverişi yapan emekli bir vatandaş, “Eskiden bizim zamanımızda da böyle renkli bayram şekerleri vardı ama şimdi daha da çeşitlendiği için görmek güzel. Marketlerin ve şekerleme dükkânlarının bayram alışverişleriyle hareketlenmesi de eski bayram günlerini hatırlatıyor ama fiyatlar maalesef çok yüksek. Eskiden her çeşit şeker alırken şimdi kilosunu bile düşünerek azar azar alıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayramın tatlı müjdesi: Şekerler tezgâhlara indi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz