1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bitcoin yatırımcıları altcoinlere yöneliyor: Neden Cutoshi (CUTO) tercih ediliyor?

Bitcoin yatırımcıları altcoinlere yöneliyor: Neden Cutoshi (CUTO) tercih ediliyor?

featured
service

Dünya genelindeki belirsizlikler sürerken, Bitcoin birçok yatırımcı için güvenilir bir seçenek haline geldi. Özellikle hisse senedi piyasalarının savaşlar ve ekonomik krizlerle karşı karşıya olduğu bu dönemde, yatırımcılar güvenli liman olarak Bitcoin’e yöneliyor. Geçtiğimiz ay Bitcoin’in değeri %8’den fazla artış gösterdi ve şu anki fiyatı 61,905 dolar seviyesinde işlem görüyor. Son bir yıl içinde Bitcoin’in piyasa değeri %125 oranında yükseldi.

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, Bitcoin balinalarının son dönemde büyük miktarlarda BTC topladığını belirtti. Bu birikimlerin büyük ölçüde son ETF girişlerinden kaynaklanmadığını ve genellikle saklama cüzdanları tarafından yapıldığını vurguladı. Büyük yatırımcıların, borsalardaki likiditenin artmasıyla birlikte bu varlıklarını satabilecekleri düşünülüyor. Uzmanlar, faiz indirimlerinin yaklaştığı bir süreçte ayı piyasasına girilebileceği ve Bitcoin’in zor bir dönemle karşılaşabileceği konusunda uyarıyor.

Çin’in şans sembolü olan “Şanslı Kedi”den esinlenen Cutoshi, DeFi avantajlarını ve meme coin’lerin eğlencesini birleştiren yeni bir kripto projesi olarak öne çıkıyor. Yapılan bir rapora göre, DeFi pazarının büyüklüğünün 2031 yılına kadar 48,02 milyar dolara ulaşması bekleniyor ve Cutoshi bu trendden faydalanmayı hedefliyor.

Cutoshi, topluluk odaklı bir ekosistem oluşturmayı amaçlıyor ve bu ekosistemde kararlar kullanıcıların elinde olacak. Proje, kullanıcılara farklı zincirlerde varlıkları takas etme imkanı sunacak bir merkeziyetsiz borsa (DEX) geliştirmeyi planlıyor. Bu çok zincirli DEX, kullanıcıların işlem yaparken zamandan ve maliyetten tasarruf etmesine yardımcı olacak.

Cutoshi’nin ana yardımcı tokeni olan CUTO, platform üzerindeki işlemlerde kullanılacak ve DEX’in “al ve yak” mekanizmasını destekleyecek. CUTO’nun toplam arzı 440 milyon olarak belirlenmiş durumda ve bu tokenlerin %55’i ön satış aşaması için ayrıldı. Ayrıca, tokenlerin %10’u farming için ayrılacak, bu sayede kullanıcılar görevleri tamamlayarak ödül kazanabilecek.

Cutoshi’nin ön satış süreci şu an birinci aşamada devam ediyor ve bir CUTO tokeni 0,015 dolardan satışa sunuluyor. Fiyatın önümüzdeki haftalarda artması bekleniyor ve bu da token sahiplerine önemli kazançlar sağlayabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bitcoin yatırımcıları altcoinlere yöneliyor: Neden Cutoshi (CUTO) tercih ediliyor?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz