1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bu arabada ne direksiyon ne de pedal var! İşte Tesla’nın sürücüsüz aracı Cybercab: Fiyatı çok ucuz

Bu arabada ne direksiyon ne de pedal var! İşte Tesla’nın sürücüsüz aracı Cybercab: Fiyatı çok ucuz

featured
service

Tesla, otomobil sektöründe yine farkını konuşturmayı başardı. Eşsiz tasarıma sahip olan Cybercab modeli, Elon Musk tarafından Hollywood’da tanıtıma çıkarken; araç özellikleri kadar fiyatı kadar da dikkat çekti. İşte, Tesla’nın sürücüsüz aracı Cybercab…

Tesla, uzun süredir beklenen sürücüsüz aracı Cybercab’i tanıttı. Elon Musk, Hollywood’daki tanıtım etkinliğinde direksiyonsuz ve pedalsız olan bu otonom aracı sergiledi. 2027’den önce üretime geçmesi planlanan Cybercab, 30.000 doların (yaklaşık 1 milyon TL) altında bir fiyata sahip olacak. Bu, Tesla’nın robotaksi programının bir parçası olarak konumlandırılan yeni araç, tamamen kablosuz şarj olacak şekilde tasarlandı ve fiziksel bir şarj soketi bulunmuyor.

Tesla’nın Full Self-Driving (FSD) teknolojisine sahip olan bu araç, sürücüsüz otonom sürüş yetenekleriyle dikkat çekiyor. Elon Musk, bu yeni teknolojinin yakında Model 3 ve Model Y gibi diğer Tesla modellerine de entegre edileceğini ve önümüzdeki yıl ABD’nin bazı eyaletlerinde kullanıma sunulacağını belirtti.

whatsapp-image-2024-10-11-at-09-35-48.jpg

Cybercab’in yanı sıra Musk, otonom toplu taşıma aracı olan Robovan’ı da tanıttı. Bu araç, 20 kişilik bir kapasiteye sahip olacak ve ticari veya kişisel kullanım için tasarlanmış bir diğer yenilikçi Tesla ürünü olarak sahneye çıktı​.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu arabada ne direksiyon ne de pedal var! İşte Tesla’nın sürücüsüz aracı Cybercab: Fiyatı çok ucuz
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz