1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bu süper lüks SUV hem 1 milyon 600 bin lira hem de Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı! Türkiye’de yok satacak

Bu süper lüks SUV hem 1 milyon 600 bin lira hem de Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı! Türkiye’de yok satacak

featured
service

Türkiye’de yok satacak süper lüks SUV modelinde kaçırılmayacak fırsat duyuruldu. Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan hibrit model, yüksek menzillere ulaşabiliyor. Hibrit otomobil 1 milyon 600 bin liradan satışa sunulacak. İşte o model…

BYD Seal U, Avrupa’nın en saygın güvenlik testlerinden biri olan Euro NCAP çarpışma testinden tam not aldı. Hem güvenliği hem de performansıyla öne çıkan araç, Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yetişkin yolcu güvenliğinde %90, sürüş yardımcısı özelliklerde ise %77 gibi etkileyici bir skor elde eden BYD Seal U, birçok üst düzey Avrupa modelini geride bırakarak güvenlik konusunda önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye’de Meclis tarafından kabul edilen özel vergi muafiyetiyle birlikte BYD Seal U’nun fiyatı büyük oranda düşecek. Normalde 2 milyon 400 bin TL fiyatla satışa sunulması beklenen araç, vergi muafiyeti sayesinde 1 milyon 600 bin TL’ye düşecek. Firma, yatırım teşvik belgesini bekliyor ve bu indirimli fiyatla aracın satışa sunulacağı tarih büyük bir merakla bekleniyor.

2-003.jpg

BYD Seal U’nun şarj edilebilir hibrit modeli, sınıfındaki rakiplerini geride bırakacak bir menzil sunuyor. 1080 kilometreye kadar menzil sunabilen bu D sınıfı araç, hem güvenlik hem de performans açısından oldukça iddialı. Euro NCAP’ten aldığı 5 yıldızlı güvenlik derecesiyle, Türkiye’de satış rekorları kıracağı ve büyük ilgi göreceği düşünülüyor.

BYD Seal U’nun, hem güvenlik hem de uygun fiyatıyla Türkiye otomobil pazarında güçlü bir oyuncu olması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu süper lüks SUV hem 1 milyon 600 bin lira hem de Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı! Türkiye’de yok satacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz