1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. BYD’den Otomotiv Piyasasını Alevlendirecek Hamle: Fiyatları Resmen Dibe Çekti

BYD’den Otomotiv Piyasasını Alevlendirecek Hamle: Fiyatları Resmen Dibe Çekti

featured
service

BYD’nin Ocean-M konseptine dayanan Seal 06 GT, 4,6 metreyi aşan boyutlarıyla dikkat çekiyor. Aerodinamik yapısıyla öne çıkan araç, piyasadaki en verimli hatchback modellerinden biri olmaya aday. Seal 06 GT, 59,5 kWh ve 73 kWh olmak üzere iki farklı LFP batarya seçeneği sunuyor. Menzil açısından ise kullanıcılarına 505, 550 ve 605 kilometre arasında değişen üç farklı opsiyon sağlıyor. Giriş seviyesinde 218 beygir gücünde bir motor ve 59,2 kWh batarya ile 505 km menzil sunan araç, 73 kWh kapasiteli bataryalı versiyonu ile 605 km menzil vadediyor.

Teknik özellikleriyle de dikkat çeken modelin başlangıç versiyonu 100 kW DC hızlı şarj desteği sunarken, daha büyük bataryalı versiyonunda 200 kW’lık bir şarj kapasitesi bulunuyor. 16’sı bir arada ısı pompalı termal yönetim sistemi ve 800V elektrik mimarisi sayesinde, Seal 06 GT soğuk havalarda bataryayı ısıtabilirken, sıcak havalarda da soğutabiliyor.

BYD’nin bu yeni modeli, uygun fiyatı, etkileyici menzil seçenekleri ve gelişmiş şarj teknolojisiyle özellikle Avrupa ve Türkiye pazarında büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BYD’den Otomotiv Piyasasını Alevlendirecek Hamle: Fiyatları Resmen Dibe Çekti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz