1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Casper Excalibur’da Oyun Deneyimini Yenileyen 6 Teknoloji

Casper Excalibur’da Oyun Deneyimini Yenileyen 6 Teknoloji

featured
service

Casper, E650 ve E750 masaüstü modellerinde oyunseverler için etkileyici yenilikler sunarak dikkat çekiyor. Kullanıcılar, KUR-AL uygulaması aracılığıyla binlerce konfigürasyon seçeneğinden faydalanarak, bilgisayarlarını kişiselleştirebiliyor.

Excalibur’un E650 ve E750 modelleri, mükemmel bir oyun deneyimi için altı yeni teknolojiye sahip. Üretim sürecinde, sipariş verildiği anda kullanıcıya özel olarak tasarlanan bu bilgisayarlar, anakart, kasa, güç kaynakları ve soğutma sistemleri gibi bileşenlerle donatılıyor.

UV ışın teknolojisi, bilgisayar kasalarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra, uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Kir tutmayan yapısıyla kolay temizlenebilen bu kasalar, ayrıca çizilmelere karşı üstün koruma sunuyor.

Benzersiz bir görsellik sunan RGB aydınlatmalı fanlar, oyunculara görsel bir şölen yaşatıyor. Özel soğutma sistemleri sayesinde, oyun atmosferini artıran bir estetik sunuluyor.

Intel’in 13. ve 14. nesil işlemcileri, Raptor Lake S Refresh teknolojisi ile birleştirilerek oyun tutkunlarının taleplerini karşılıyor. Bu işlemciler, yüksek performans gerektiren uygulamalar için mükemmel bir seçenek sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Casper Excalibur’da Oyun Deneyimini Yenileyen 6 Teknoloji
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz