Çaya ve şekere gelen zam tüketicileri bezdirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek enflasyon, üretim maliyetlerinin artması, asgari ücrete zam gelmesi başta gıda sektörünü vurdu. Artan maliyetler etiketlere yansıdı. Gıda ürünlerinin fiyatı deyim yerindeyse uçtu. Son zamanlarda hemen hemen her ürüne peş peşe zam geldi. Bu ürünlerden biri de çay ve şeker oldu.

Şeker ve çay fiyatlarına gelen zam tüketicileri mağdur ediyor. Hemen hemen her sabah, öğlen ve akşamları sofralarda yerini alan çay vatandaşları fiyatıyla zorluyor. Çaya ve şekere aynı anda yapılan zam tüketicileri bezdirdi.

Ünlü zincir marketlerdeki 1 kilogramlık çay fiyatları markaya göre değişim gösteriyor. Ancak marketlerde 1 kilogramlık çay ortalama 95-180 lira arasında değişim gösteriyor.

A markasının 1 kiloluk çayı 157 lira 50 kuruş, B marketinde 157 lira 50 kuruş. B markasının 1 kilogramlık çayı 169 lira 50 kuruş iken, B marketinde 179 lira 80 kuruş.

Özel seri çaylar ise 365 liraya yükseldi.

Ünlü zincir marketlerdeki 1 kilogramlık şekerin fiyatı markaya göre değişim gösteriyor. Marketlerde 1 kilogramlık şeker 40-60 lira arasında değişim gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çaya ve şekere gelen zam tüketicileri bezdirdi!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz