1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Çinli otomotiv devi açıkladı: Chery Türkiye’ye yatırım yapacak mı?

Çinli otomotiv devi açıkladı: Chery Türkiye’ye yatırım yapacak mı?

featured
service

Ahu Turan, Chery’nin yatırımlarını uzun vadeli planlar doğrultusunda gerçekleştirdiğini belirtti. Turan, “Chery olarak yatırımlarımızı uzun vadeli planlar doğrultusunda şekillendiriyoruz. Beş yıl sonraya yönelik projeksiyonlarımız mevcut ve bugün ajandamızda Türkiye pazarında müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” diyerek, şirketin stratejik hedeflerine dikkat çekti.

Ekonomim’de yer alan habere göre; Turan, Chery’nin en başından beri Türkiye’yi stratejik bir ülke olarak değerlendirdiğini vurguladı. “Her şirket gibi bizim de uzun vadeli planlarımız var ve Chery olarak en başından beri Türkiye’yi stratejik bir ülke olarak değerlendirdik” ifadeleriyle, şirketin Türkiye pazarındaki kararlılığını ortaya koydu.

Ahu Turan, Türkiye’nin büyük potansiyeline dikkat çekerek, ülkenin Chery için önemli bir yatırım merkezi olabileceğini ifade etti. Turan, “Türkiye, sahip olduğu büyük potansiyel ile dikkat çekiyor. Diğer markaların tercih sebebi olması, Türkiye’nin Avrupa’ya önemli bir geçiş noktası ve birçok fırsatı barındırması, bu pazarı bizim için cazip kılıyor” dedi.

Turan, Türkiye’nin coğrafi konumunun ve ekonomik potansiyelinin Chery için büyük fırsatlar sunduğunu belirtti. “Dolayısıyla, Chery için Türkiye oldukça doğru bir lokasyon. Bu bağlamda burada kapsamlı bir fizibilite çalışması yürütüyoruz” şeklinde konuşarak, Chery’nin Türkiye’deki planlarının ne denli ciddi olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çinli otomotiv devi açıkladı: Chery Türkiye’ye yatırım yapacak mı?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz