Daha satışa çıkmadan tasarım ödülü aldı: Bu elektrikli tam 880 km menzilli: Güç ve performans onda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çinli otomotiv devi Geely ve teknoloji firması Baidu’nun ortaklığıyla geliştirilen ikinci araç Jiyue 07, resmen sertifikalandı. Henüz satışa sunulmadan Avrupa’da tasarım ödülü alan bu elektrikli sedan, otonom sürüş kabiliyetleri ve ileri teknoloji özellikleriyle dikkat çekiyor.

Jiyue 07, 71,4 kWh ve 100 kWh batarya seçenekleri sunarak 660 kilometreden başlayıp 880 kilometreye kadar menzil vaat ediyor. Bu özellik, araç sahiplerine uzun yolculuklarda büyük bir avantaj sağlıyor. Ayrıca, 800V elektrik mimarisi sayesinde aracın bataryası, yarım saatten kısa sürede %10’dan %80’e kadar şarj olabiliyor. Bu hızlı şarj özelliği, kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını karşılamak için pratik bir çözüm sunuyor.

​​​​​​​

Aracın arkadan itişli tek motor seçeneği, 272 beygir güç üretebiliyor. Bu güç, sürücülere dinamik ve keyifli bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor. Jiyue 07’nin 4.953 mm uzunluğu ve 3.013 mm dingil mesafesi, geniş ve konforlu bir iç mekan sağlıyor.

Jiyue 07, Çin piyasasındaki en gelişmiş otonom sürüş kabiliyetlerine sahip araçlardan biri olarak öne çıkıyor. Kamera bazlı otonom sürüş özellikleri, sürüş güvenliğini artırırken, aracın hem içi hem de dışında bir saniyeden kısa sürede sesli komutlara tepki verebilen akıllı asistanı, kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyor.

resim-2024-06-03-152353794.png​​​​​​​

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Daha satışa çıkmadan tasarım ödülü aldı: Bu elektrikli tam 880 km menzilli: Güç ve performans onda

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz