Dev banka yatırım tercihini açıkladı: Altın mı, gümüş mü?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni gümüş fiyat beklentilerinin, altına göre daha iyi bir performansı yansıttığını belirten stratejistler, “Altın fiyatlarının yükseldiği, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) politikasını gevşetmesinin beklendiği ve piyasa arz ve talep temellerinin sıkılaştığı bir ortamda gümüşün göreceli olarak iyi bir konumda olduğunu düşünüyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Gümüş piyasasında olası bir sıkışma konusunda endişeler olsa da UBS, bol miktarda gümüş stokunun mevcut olduğuna inanıyor. Stratejistler, özellikle güneş enerjisi sektöründen gelen talep artışının devam etmesini bekliyor ve maden üretimine yönelik potansiyel aşağı yönlü risklere dikkat çekiyor.

“Önümüzdeki birkaç ay boyunca altın fiyatlarının cansız seyretme potansiyeli, gümüş fiyatlarının da son dönemdeki üstün performansının bir kısmını geri vermesine neden olabilir” uyarısını yapan UBS, bunun yatırımcılara daha iyi giriş seviyeleri ve gelecekte altına kıyasla daha fazla gümüş üstünlüğü için pozisyon almak için daha cazip bir fırsat sunacağını öngördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dev banka yatırım tercihini açıkladı: Altın mı, gümüş mü?

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz