1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Dev zincir market şubelerini kapatmaya başladı! İstanbul şubelerinde kepenkler iniyor: Aldıkları karar şok etti

Dev zincir market şubelerini kapatmaya başladı! İstanbul şubelerinde kepenkler iniyor: Aldıkları karar şok etti

featured
service

Ersan Alışveriş Hizmetleri tarafından yapılan açıklamada, İstanbul’daki Ümraniye, Göktürk ve Çinçindere şubelerinin kapatılmasının, genel verimlilik ve karlılık değerlendirmeleri sonucunda alındığı ifade edildi. Söz konusu şubelerin kapatılmasının, şirketin genel finansal stratejilerinin bir parçası olduğuna vurgu yapıldı. Daha önce de Mecidiyeköy şubesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında kapatılmıştı.

İstanbul’daki şubelerini azaltan Kim Marketler, İzmir’deki operasyonlarını genişletmeye hazırlanıyor. Şirket, İzmir’de 3 yeni mağaza açma planlarını kamuoyuyla paylaşarak, bu mağazaların 1 Ağustos itibarıyla hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. Böylece, Ersan Alışveriş’in toplam mağaza sayısı 136’ya ulaşacak.

Şirketten gelen açıklamalarda, mağaza kapanma ve açma kararlarının, finansal sürdürülebilirlik ve verimlilik hedeflerine dayandığı belirtildi. Yapılan bu stratejik hamlelerin, hem İstanbul’daki verimsiz mağazalardan vazgeçilmesi hem de İzmir’de yeni açılan mağazalarla operasyonel büyümenin sağlanması üzerine odaklandığı ifade edildi. Şirketin bu kararları, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Özel Durumlar Tebliği’ne uygun olarak kamuoyuna duyuruldu.

İstanbul’da kapanan mağazalara rağmen, İzmir’de açılacak yeni şubelerle birlikte Kim Marketler zinciri, mağaza sayısını tekrar 136’ya çıkarmış olacak. İzmir’deki yeni mağazaların açılışı için tüm hazırlıkların tamamlandığı, dekorasyon çalışmalarının bitirildiği ve operasyonel süreçlerin planlandığı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dev zincir market şubelerini kapatmaya başladı! İstanbul şubelerinde kepenkler iniyor: Aldıkları karar şok etti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz