1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Devlet destekli nakit kredi kampanyası başladı! Faiz oranı ise sadece %0.77!

Devlet destekli nakit kredi kampanyası başladı! Faiz oranı ise sadece %0.77!

featured
service

Kampanya kapsamında sunulan faiz oranı yüzde 0.77 düzeyinde bulunuyor. Bu düşük faiz oranı sayesinde, çeşitli harcamalar için acil finansman ihtiyacı olan vatandaşlar, uygun koşullarla kredi kullanabilecek. Nakit kredi başvuruları, bankaların şubeleri, internet bankacılığı veya mobil uygulamalar aracılığıyla yapılabilecek.

Kamu bankaları, 0.77 faiz oranlarıyla bireysel tüketici kredisi kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler, 10.000 TL’ye kadar ve 12 ay vadeli kredilere başvurabilecekler. Kredi başvuruları, ağustos ayı sonuna kadar yapılabilecek ve başvuru şartlarını yerine getiren vatandaşlar düşük faizli kredi kullanma imkanına sahip olacaklar.

Kredi duyurusunu yapan Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, başvuru şartlarını internet siteleri üzerinden duyurdu. Bu kampanya, ihtiyaç sahibi vatandaşlara düşük faizli kredi fırsatı sunarken, aynı zamanda ekonomiyi canlandırmayı hedeflemektedir. Ayrıca kredi kullanmak isteyen kişilerin başvurularını mutlaka ağustos ayı sonuna kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Bankalar, vatandaşlara ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunmaktadır. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank gibi bankalar, %0.77 faiz oranlarıyla bireysel tüketici kredisi vermeye başlamıştır. Bu avantajlı faiz oranlarından faydalanmak isteyenlerin, bu bankaların müşterisi olması gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyenler, önceden Ziraat Bankası, VakıfBank veya Halkbank gibi bankalardan kredi kullanmış ve düzenli ödeme yapmış olmalıdır. Bunun yanı sıra, kişinin 18 yaşından büyük olması ve ihtiyaç kredisi miktarının 1200 TL ve üzerinde olması gerekmektedir. Kredi puanına sahip olmak da başvuru için gereklidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Devlet destekli nakit kredi kampanyası başladı! Faiz oranı ise sadece %0.77!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz