1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Düğün salonlarında kış sezonu: Fiyatlar düşüyor mu?

Düğün salonlarında kış sezonu: Fiyatlar düşüyor mu?

featured
service

Peki, kış aylarında düğün salonlarında neler değişiyor? Fiyatlar düşüyor mu? Düğün salonu işletmecisi Murat Şener, kış sezonundaki duruma dair önemli bilgiler verdi.

“KIŞ AYLARINDA TALEP AZALIYOR, FİYATLAR DÜŞÜYOR”

Yaz aylarının düğün sezonu olarak bilindiğini belirten Murat Şener, kış döneminde talebin ciddi şekilde düştüğünü söyledi. Şener, “Yaz aylarında yoğun bir tempomuz var, ancak kış geldiğinde bu yoğunluk azalıyor. Düğün organizasyonlarına olan talep düştüğü için fiyatlarda da bir düşüş yaşanıyor” dedi.

Şener, özellikle hafta içi düzenlenen organizasyonlarda fiyatların yaz sezonuna göre daha uygun olduğunu belirtti. Şener, “Kışın düğün yapmayı planlayan çiftler, hem daha rahat tarih bulabiliyor hem de bütçelerine uygun seçenekler değerlendiriyor” dedi.

“KIŞIN FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLİYORUZ”

Kış aylarında düğün organizasyonlarının azalmasıyla birlikte salonların farklı etkinliklere yöneldiğini ifade eden Şener, bu dönemde nişan, kına gecesi, doğum günü gibi daha küçük çaplı organizasyonlara ağırlık verdiklerini belirtti. Murat Şener, “Kış sezonunda düğünlerin yerini daha çok nişan ve kına gibi etkinlikler alıyor. Ayrıca, şirketlerin düzenlediği yılbaşı partileri ve kurumsal etkinlikler de kış döneminde salonlarımızı hareketlendiriyor” dedi.

“SALONLAR BOŞ KALMASIN DİYE KAMPANYALAR YAPIYORUZ”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düğün salonlarında kış sezonu: Fiyatlar düşüyor mu?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz