Dünyaca ünlü lastik devi iflas bayrağını çekti! Kocaeli’deki fabrikasına kepenk vuruldu: Binlerce çalışan kapı dışarı edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekonomik kriz tüm sektörleri olumsuz yönde etkilemiş durumda. Son olarak dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, ekonomik daralmadan dolayı Kocaeli’nde bulunan fabrikasının faaliyetlerini geçici olarak durdurdu. Fabrikanın 1 Temmuz’da yeniden faaliyete geçmesi beklenirken iş başı yapacak olan işçiler ise zorunlu yıllık izne çıkarıldı.

Nisan ayında durumu Kamu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildiren fabrika, yıllık izni yetmeyen işçilerin gelecek yılki izinlerini de kullandırdı. Fabrika yetkilileri, üretimin 1 Haziran’da durduğunu söyledi. Yetkililer, siparişlerdeki azalma nedeniyle üretimin durdurulduğunu, çalışanlara da bu kapsamda izin verildiğini açıkladı.

Fabrikada çalışan işçilerden yıllık izni 20 gün olanlar gelecek yıldan 6 gün izin kullandı. 20 günden fazla izni olanlar sadece bu yılın izinlerini kullanabildi. Bu durum ise dev şirketin iflas edebileceği anlamına gelmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dünyaca ünlü lastik devi iflas bayrağını çekti! Kocaeli’deki fabrikasına kepenk vuruldu: Binlerce çalışan kapı dışarı edildi

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz