1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emekliler için 100.000 TL fırsat duyuruldu herkese müjdeli haber verildi

Emekliler için 100.000 TL fırsat duyuruldu herkese müjdeli haber verildi

featured
service

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, emekliler için hazırladıkları bu özel kredi paketinde sadece maaşını bu bankalara taşıyan müşterilere ayrıcalık tanıyor. Kredi başvurusunda bulunmak için kimlik kartıyla bankaya gitmek yeterli olacak. Bu fırsat, hem düşük faiz oranı hem de promosyon avantajlarıyla emeklinin yüzünü güldürecek.

Başvuru süreci ise oldukça basit hale getirildi. Emekliler, banka şubesine gitmeden mobil veya internet bankacılığı üzerinden işlemlerini yapabilecekler. İsteyenler, kamu bankalarının şubelerinden de kimlik kartlarıyla başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilecek. Böylece, nakit ihtiyacı olan emekliler hızlı bir şekilde krediye erişim sağlayacak.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen emekliler, maaşlarını Ziraat, Vakıfbank veya Halkbank’a taşıyan ve kredi notu 1200’ün üzerinde olan kişilerden seçilecek. Bu şartları sağlayan emekliler, kredi başvurularını yaparak nakit ihtiyaçlarını kolayca giderebilecekler. Başvurular 30 Eylül 2024’e kadar açık olacak.

Kamu bankalarının sunduğu bu kampanya, hem online başvuru kanallarıyla hem de şubelerden yapılabilen başvurularıyla büyük ilgi göreceğe benziyor. Mobil ve internet bankacılığı kullanarak saniyeler içinde kredi almak mümkün olacak, üstelik düşük faiz oranlarıyla emekliler rahat nefes alacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emekliler için 100.000 TL fırsat duyuruldu herkese müjdeli haber verildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz