1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emeklilere 24.000 TL Promosyon Müjdesi Tüm Detaylar Ortaya Çıktı Bankalar Yarışta Zirveye Oynuyor

Emeklilere 24.000 TL Promosyon Müjdesi Tüm Detaylar Ortaya Çıktı Bankalar Yarışta Zirveye Oynuyor

featured
service

Vakıfbank’ın sunduğu çifte promosyon fırsatının şartları neler?Vakıfbank, emeklilere sadece maaş taşıma ile sınırlı kalmayan bir promosyon teklifi sunuyor. Emekliler, maaşlarını Vakıfbank’a taşımaları halinde 12.000 TL’ye varan promosyon alabiliyor. Bununla da sınırlı kalmayan banka, Troy logolu emekli kartı başvurusu yapan emeklilere ek 12.000 TL daha promosyon imkanı tanıyor. Bu sayede toplam promosyon miktarı 24.000 TL’ye ulaşıyor. Bu cazip fırsat, Vakıfbank’ı promosyon yarışında en üst sıraya yerleştirirken, emeklilere de önemli bir finansal avantaj sağlıyor.

Eylül ayında promosyon zammı olacak mı?Emekliler, Temmuz ayında aldıkları maaş zamlarının beklentilerini karşılamadığını dile getirmiş ve gözlerini Eylül ayına çevirmişti. Ancak bankalardan gelen açıklamalara göre, Eylül ayında ek bir promosyon zammı beklenmiyor. Şu anda kamu bankaları 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon fırsatı sunarken, Vakıfbank’ın özel çifte promosyon kampanyası bu rakamı 24.000 TL’ye kadar çıkarıyor. Özel bankalarda ise promosyon miktarı 18.000 TL’ye kadar yükselmiş durumda ancak yeni bir artış öngörülmüyor.

Özel bankalar ile kamu bankaları arasında promosyon yarışı nasıl ilerliyor?Eylül ayında emeklilere özel promosyon kampanyaları büyük bir rekabet içinde. Özel bankalar rekor seviyelerde promosyon teklifleri sunarken, kamu bankaları da bu yarışta geri kalmamak adına yeni kampanyalar başlatıyor. Vakıfbank’ın sunduğu 24.000 TL’lik çifte promosyon fırsatı, özel bankaların tekliflerini geride bırakmış durumda. Kamu bankaları da Ziraat Bankası ve Halkbank gibi oyuncularla promosyon miktarlarını güncelleyerek emeklilere cazip seçenekler sunmaya devam ediyor.

Promosyon kampanyaları ne zamana kadar geçerli olacak?Emekli promosyonları, genellikle belirli dönemler için geçerli olan kampanyalar şeklinde sunuluyor. Vakıfbank’ın 24.000 TL’ye varan çifte promosyon kampanyası, 30 Eylül 2024’e kadar sürecek. Bu tarihe kadar emekliler, başvuru yaparak promosyon fırsatından yararlanabilirler. Ancak bankaların promosyon kampanyaları yıl boyunca yenilenebileceği için, emeklilerin bu fırsatları yakından takip etmesi gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere 24.000 TL Promosyon Müjdesi Tüm Detaylar Ortaya Çıktı Bankalar Yarışta Zirveye Oynuyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz