1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? TÜED açıkladı: Emeklilere bir maaş tutarında ikramiye verilsin

Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? TÜED açıkladı: Emeklilere bir maaş tutarında ikramiye verilsin

featured
service

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla geçen yıl emeklilere verilen ikramiyenin bu yıl da devam ettirilmesini ve tutarın bir maaş kadar olmasını talep etti. TÜED Mamak Şube Başkanı Murat Tokgöz, yaptığı yazılı açıklamada, bu talebin emekliler için büyük bir destek olacağını vurguladı.

Tokgöz, Cumhuriyet’in 100. yılı münasebetiyle geçen yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda emeklilere tek seferlik 5 bin lira ödendiğini hatırlatarak, bu ödemenin birçok emeklinin ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir destek sağladığını belirtti. Özellikle kış aylarına girerken bu ödeme sayesinde emeklilerin maddi rahatlama yaşadığına dikkat çeken Tokgöz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Geçen yıl Cumhuriyet Bayramı’nda yapılan 5 bin liralık ödeme sayesinde birçok emekli kışa elinde ilave bir miktar parayla girdi. Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle emeklilerimize verilen ikramiyenin adının ‘Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi’ olarak konulup, her yıl bir maaş tutarında verilmesini talep ediyoruz. Bu uygulama milyonlarca emeklimizi ziyadesiyle memnun edip, onların Cumhuriyet Bayramı’nı daha coşkulu kutlamasına katkı sağlayacaktır”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? TÜED açıkladı: Emeklilere bir maaş tutarında ikramiye verilsin
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz