1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emeklilere Çifte Müjde! Eylül Ayında İki Ödeme Bir Arada Hesaplara Geçiyor

Emeklilere Çifte Müjde! Eylül Ayında İki Ödeme Bir Arada Hesaplara Geçiyor

featured
service

Eylül 2024 Maaş Ödeme TakvimiTürkiye’de 16 milyon emekli, Temmuz ayından itibaren zamlı maaşlarını almaya başladı ve şimdi Eylül ayı maaş ödeme takvimi araştırılmaya başlandı. Memur emeklisi, 1-5 Eylül tarihleri arasında maaşlarını alırken, SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için Eylül maaş ödeme günleri belirlendi. SSK emeklileri 17-25 Eylül tarihleri arasında, BAĞ-KUR emeklileri ise 26-28 Eylül tarihlerinde maaşlarını alacak.

Ödeme Günleri ve DetaylarSGK’nın açıklamasına göre, Cumartesi gününe denk gelen emeklilerin maaş ödemeleri bir önceki Cuma günü yapılacak. Pazar günü maaş alan emeklilerin ödemeleri ise takip eden Pazartesi hesaplara aktarılacak. Emekli maaşları, emeklilerin tahsis numarasının sonuna göre belirlenen günlerde yatırılacak. Bu durum, emeklilerin maaş alımını daha düzenli hale getiriyor.

Ek Ödeme FırsatlarıEylül ayında milyonlarca emekli için ek ödemeler de söz konusu. SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklileri, bankalardan promosyon alabiliyor. Temmuz ayında yapılan maaş zamlarının ardından, bankalarda da yeni promosyon güncellemeleri yapıldı. Emekliler, 8.000 TL ile 18.000 TL arasında değişen promosyon fırsatlarından yararlanabilirken, bu miktarlar emeklilerin maaş aralıklarına göre belirleniyor.

Banka Promosyonları ve Ek AvantajlarEmekliler, bankaların sunduğu çeşitli fırsatları değerlendirebilir. Düşük faizli krediler, faizsiz nakit avanslar ve aidatsız kredi kartı kullanımı gibi ek avantajlar, emeklilerin finansal yüklerini hafifletecek. Bankaların resmi internet siteleri üzerinden, maaş aralıklarına göre ne kadar promosyon alacaklarını öğrenmeleri mümkün. Ancak, Eylül ayı için geçerli olan bu promosyonlar, sadece 1-30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapan emekliler için geçerli olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere Çifte Müjde! Eylül Ayında İki Ödeme Bir Arada Hesaplara Geçiyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz