Emeklilere Garanti Bankası müjdesi! Ay sonuna kadar 15 bin TL’ye varan ödeme…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden devam ederken Garanti BBVA, Haziran ayına özel emekli promosyon tutarlarını açıkladı. Emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti Bankası üzerinden alan emeklilerin yararlanacağı promosyon tutarları şu şekildedir:

Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyen müşteriler SGK tarafından belirlenen şartlar doğrultusunda yapılan hesaplamalar ile birlikte belirlenen tarihler arasında banka üzerinden başvurusunu gerçekleştirebilecek. Emekliler başvuru süreci ve detayları için Garanti BBVA şubeleri veya resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilir

Garanti Bankası yeni promosyon tutarları ile birlikte emeklilerin yanında olduğunu gösteriyor. Üretilen tarihler arasında başvurularını tamamlayarak ekonomik anlamda avantaj sağlayan emekliler Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu diğer imkanlardan da yararlanabilecek.

Garanti BBVA’nın yeni promosyon tutarları, emeklilere önemli bir destek sağlıyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen emekliler, belirtilen tarihler arasında başvurularını yaparak ekonomik anlamda avantaj elde edebilirler. Promosyon tutarlarına ilişkin detaylı bilgi ve başvuru adımları için Garanti BBVA’nın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

garanti-bankasi.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere Garanti Bankası müjdesi! Ay sonuna kadar 15 bin TL’ye varan ödeme…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz