1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emekliye 18 Bin Liralık Çifte Ödeme: Bu Tarihlerde Hesaplara Geçiyor

Emekliye 18 Bin Liralık Çifte Ödeme: Bu Tarihlerde Hesaplara Geçiyor

featured
service

EYLÜL 2024 EMEKLİ MAAŞ ÖDEME TAKVİMİ

SGK, Eylül ayında SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarının ödeme günlerini duyurdu. Buna göre SSK emeklileri 17-25 Eylül tarihleri arasında, BAĞ-KUR emeklileri ise 26-28 Eylül tarihleri arasında maaşlarını alacaklar. Eğer ödeme günü hafta sonuna denk geliyorsa, Cumartesi günkü ödemeler Cuma gününe, Pazar günkü ödemeler ise Pazartesi gününe kaydırılacak. Ödemeler, emeklilerin tahsis numaralarının son hanesine göre hesaplara yatırılacak.

Eylül ayında emekliler için sadece maaş ödemeleri değil, ek fırsatlar da var. SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklileri, bankalardan promosyon alma fırsatına sahip. Temmuz zammının ardından bankalar da promosyon miktarlarını güncelledi. Bu kapsamda emeklilere en düşük promosyon ödemesi 8.000 TL, en yüksek ise 18.000 TL olarak belirlendi. Bankalar maaş aralığına göre farklı promosyon teklifleri sunarken, düşük faizli kredi, faizsiz nakit avans ve aidatsız kredi kartı gibi avantajlar da emeklilerin hizmetine sunuluyor.

Türkiye’deki 16 milyon emekli, Temmuz ayında yapılan zamlı maaşlarını almaya başlamıştı. Eylül ayı ödemeleriyle ilgili araştırmalar sürerken, memur emeklileri (4C) 1-5 Eylül tarihleri arasında maaşlarını aldı. SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için de maaş ödeme günleri açıklandı. Eylül ayında emeklilere, maaş ödemelerinin yanı sıra ek bir ödeme fırsatı da sunuluyor. İşte ayrıntılar…

Güncel promosyon ödemeleri, Eylül ayı için geçerli olup, 1-30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapan emekliler bu fırsatlardan yararlanabilecekler. Promosyon fırsatlarını ve güncel kampanyaları öğrenmek için bankaların resmi internet sitelerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emekliye 18 Bin Liralık Çifte Ödeme: Bu Tarihlerde Hesaplara Geçiyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz