1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emekliye Eylül Ayı Promosyon Ayarı: Maaşın 2 Katına Çıktı

Emekliye Eylül Ayı Promosyon Ayarı: Maaşın 2 Katına Çıktı

featured
service

Son güncellemelerle birlikte en yüksek promosyon miktarı 24 bin liraya kadar çıkarken, bu rakam daha önce 18 bin liraydı.

-ING: Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 15 bin liraya kadar promosyon veriyor. Otomatik fatura talimatı eklenmesiyle bu tutar 18 bin liraya kadar çıkabiliyor. -QNB Finansbank: 15 bin liraya kadar nakit promosyon sunuyor. CardFinans Emekli kredi kartı ile yıllık 1.200 TL indirim sağlayarak toplamda 16 bin 200 TL’ye kadar promosyon veriyor. -Akbank: 30 Eylül’e kadar emekli maaşını taşıyanlara 15 bin liraya kadar promosyon sunuyor. 5 otomatik fatura talimatı ile promosyon 17 bin 500 liraya kadar çıkıyor.

-Türkiye Finans: Emekli maaşını taşıyanlara 12 bin liraya kadar nakit promosyon sağlıyor. Ayrıca yeni gelen tanıdık emeklilere 2 bin 500 liraya kadar nakit ödül veriyor.

-Garanti BBVA: Emekli maaşını taşıyanlara 15 bin liraya kadar nakit promosyon sunuyor. Kampanya 30 Eylül’e kadar geçerli ve ücretsiz EFT/FAST hizmeti de sağlanıyor.

-Denizbank: Maaşını 3 yıl boyunca Denizbank’tan almayı taahhüt eden emeklilere 12 bin liraya kadar promosyon veriyor.

-VakıfBank: 12 bin liraya kadar promosyonun yanı sıra, VakıfBank Troy emekli kredi kartı ve bankomat kartı ile aylık 1.000 liraya kadar nakit ödeme sunarak toplamda 24 bin liraya kadar promosyon sağlıyor.

-Yapı Kredi: SGK emekli aylığını Yapı Kredi’ye taşıyanlara 15 bin liraya kadar promosyon veriyor. Fatura talimatı, kredi kartı harcaması ve mobil uygulama kullanımıyla toplam promosyon 18 bin liraya kadar çıkabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emekliye Eylül Ayı Promosyon Ayarı: Maaşın 2 Katına Çıktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz