1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. EPİAŞ ve Özbek Emtia Borsası İşbirliği

EPİAŞ ve Özbek Emtia Borsası İşbirliği

featured
service

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) ve Özbek Emtia Borsası (UZEX), enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini derinleştirmek amacıyla bir mutabakat belgesi imzaladı. Bu önemli adım, iki kurumun ortak projeleri geliştirmesi ve deneyimlerini paylaşması açısından büyük bir fırsat sunuyor.

İmza töreni, EPİAŞ Genel Müdürü Taha Meli Arvas ile UZEX Yönetim Kurulu Başkanı Badriddinov Ziyoviddin Bositovich’in katılımıyla gerçekleştirildi. Bu işbirliği, enerji ve emtia sektörlerinin büyümesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

EPİAŞ Genel Müdürü Taha Meli Arvas, bu işbirliği hakkında şu yorumda bulundu: “Türkiye’nin enerji borsası olarak, Özbekistan’da enerji ve emtia piyasalarının gelişimine yönelik deneyim ve teknolojik çözümlerimizi paylaşmaya hazırız.” Bu yaklaşım, iki tarafın da karşılıklı fayda sağlamasına olanak tanıyacak.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ (EPİAŞ) ile Özbek Emtia Borsası (Uzbek Commodity Exchange – UZEX) iş birliği yapacak. İki kurum arasında enerji ve emtia piyasalarında işbirliğini artırmak amacıyla bir mutabakat belgesi imzalandı. İmza töreni EPİAŞ Genel Müdürü Taha Meli Arvas (solda) ve UZEX Yönetim Kurulu Başkanı Badriddinov Ziyoviddin Bositovich’in (sağda) katılımlarıyla düzenlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EPİAŞ ve Özbek Emtia Borsası İşbirliği
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz