1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ev hanımlarına 8 bin TL’ye kadar aylık ödeme müjdesi! Başvuranların hesaplarına yatacak

Ev hanımlarına 8 bin TL’ye kadar aylık ödeme müjdesi! Başvuranların hesaplarına yatacak

featured
service

Konut Hanımlarına Ek Kazanç Desteği

Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalar, misalin kozmetik, yiyecek, tekstil, ve promosyon malzemeleri gibi değişik mahsullerin ambalajlanmasını konutta yaptırmaktadır. Bu iş kolu sayesinde İŞKUR tarafından yayınlanan duyurular aracılığıyla konutta olan bireyler aylık ek kazanç kazanabilmektedir. Hasılatlar, işe ve işletmeye bağlı olarak değişkenlik gösterse de 8 bin TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Konutta ambalajlama işi genellikle kolay ve yineleyen bir iş olarak değerlendirebilir. Genel anlamda mahsulleri ambalajlara yerleştirmek, yaftaları yapıştırmak, kutuları tertip etmek gibi operasyonlar yapılabilir. Patronlar, emekçilere lüzumlu eğitimi ve direktifleri bildirmekte. Emekçiler, belli bir standartta ve tanımlanan zaman içerisinde ambalajlama operasyonlarını gerçekleştirirler.

Müracaatlar Nerden Yapılıyor?

Müracaatlar için İŞKUR’un resmi web sitesi olan e-şube üzerinden müracaatta bulunmak gerekmektedir. İş arama kısmında “konutta ambalajlama” gibi kategorileri belirterek duyurulara erişebilir ve müracaatta bulunabilirsiniz. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta, İŞKUR dışındaki sitelerde yayınlanan duyurulara kuşkulu yanaşmak ve müracaatları yalnızca İŞKUR’un resmi kanalı üzerinden yapmaktır. Yurttaşların bazı zamanlarda bu duyurulara denk gelerek dolandırıldığı gözlemlenebilmektedir. Bu sebeple müracaatlarınızı resmi kanallar üzerinden hakikatleştirin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ev hanımlarına 8 bin TL’ye kadar aylık ödeme müjdesi! Başvuranların hesaplarına yatacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz