Garanti Bankası, yemek harcamalarınıza 500 TL verecek! O kodu kullananlar yaşadı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Garanti Bankası’da bu noktada birçok müşterisine yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Banka tarafından sunulan bu fırsat ve kampanyalar birçok kişinin bu bankayı tercih etmesine neden olmakta. Son dakika yapılan duyuruyla birlikte yeni müşteriler için Yemeksepeti kampanyası başladı.

500 TL İndirim ve Bonus Kazanılacak

Öğrencilerin ve çalışanların sıklıkla kullandığı Yemeksepeti uygulaması kişilerin hızlı şekilde yemek siparişi verebilmesine olanak sağlıyor. Yemeksepeti ve Garanti Bankası işbirliğinde yapılan yeni kampanya ile birlikte kişiler yemek siparişi vererek 500 TL’ye kadar indirim ve bonus kazanabilecek.

Bu kampanyaya katılım sağlayabilmek için Garanti Bankası’nda hesabınızın bulunmaması gerekmekte. Sınırlı bir süre için geçerli olan bu teklif mobil uygulama üzerinden kodu girerek müşteri olanlar için geçerli olmaktadır. Kampanya kapsamında Yemeksepeti’nde 200 TL indirim ve 300 TL harcamaya 300 TL değerinde bonus verilecek.

Nasıl Katılım Sağlanabiliyor?

Kampanyadan 21 Ağustos – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımı ile ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve YEMEK200 promosyon kodunu uygulamaya giren müşteriler katılım sağlayabilmektedir.

Kampanyanın Detayları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Garanti Bankası, yemek harcamalarınıza 500 TL verecek! O kodu kullananlar yaşadı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz