Gümrükten Peugeot 306 sadece 180 bin TL, Opel Corsa 207 bin TL’den ilana koyuldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanlığı’na bağlı olarak satışı gerçekleştirilen gümrük otomobilleri, genel anlamda hasarlı ve yüksek kilometreli araçları kapsasa da bazı zamanlarda temiz araçlarda satışa çıkartılıyor. Fırsat otomobilleri kaçırmak istemeyen vatandaşlar sistemi sürekli ziyaret ederek verilen yeni ilanları kontrol ediyor.

Opel Corsa

Sistem üzerinden duyurulan yeni Opel Corsa ilanı vatandaşların dikkatini çekmeye başladı. Başlangıç bedeli 202 bin 500 TL olarak belirlenen araç için ilk teklifin yapılması bekleniyor. Bilir kişi tarafından yapılan incelemelere göre ise aracın hasar durumu yüzde 10 olarak belirtiliyor.

İhale yöntemine uygun olarak satışa çıkartılan Opel Corsa, en yüksek teklifi veren kişi tarafından satın alınabilecek. Vatandaşlar ilana teklif verebilmek için belirtilen 27.000 TL teminat tutarını sisteme yatırması gerekmekte.

Peugeot 306

E-ihale sisteminden duyurulan bir diğer ilan ise Peugeot 306 olmakta. Araca verilen son teklif 180 bin TL olurken birçok kişi tarafından ilan ilgi görmeye başladı. İhaleye sistem üzerinden katılım sağlamak için üye olmanız gerekmekte.

Peugeot 306 ihalesine katılım sağlamak için belirtilen teminat tutarı 24.000 TL olmakta. Bilir kişi tarafından yapılan incelemeye göre aracın hasar durumu ise yüzde 14 olmakta. Araçlarla ilgilenen vatandaşlar e-ihale sistemine giriş yaparak araçların tüm detaylarını kontrol edebilir. İki araç için de güncel teklif verilmiş olurken yapılacak yeni tekliflerle birlikte fiyatlar daha yüksek seviyelere çıkabilmektedir. Araca teklif vermek isteyen kişiler sadece kimlik bilgileriyle sisteme üye olabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gümrükten Peugeot 306 sadece 180 bin TL, Opel Corsa 207 bin TL’den ilana koyuldu

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz