1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Havayolu Devinden Ucuz Bilet Kampanyası: Bu Tarihleri Kaçırmayın

Havayolu Devinden Ucuz Bilet Kampanyası: Bu Tarihleri Kaçırmayın

featured
service

Pegasus, 10-11 Ekim tarihlerinde satışı yapılacak ve 1 Kasım 2024 – 30 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek uçuşlarda geçerli olacak kampanya ile ilgili detayları paylaştı. Kampanya, Pegasus BolBol üyelerine özel olarak düzenlendi. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Pegasus’un resmi internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden biletlerini satın alabilir. Kampanyaya dahil olan uçuşlar sadece Pegasus’un taşıdığı direkt uçuşlar olup, diğer havayolu şirketleri ile ortak yapılan uçuşlar kapsam dışı bırakıldı.

Kampanya süresi boyunca bilet alan yolcular, ekstra 5 Euro karşılığında kabin bagajı ve yine 5 Euro ile 12 kg uçak altı bagaj hakkı kazanabiliyor. Light Paket bilet alan yolcular, 10 Euro ek ücret ödeyerek biletlerini Süper Eko pakete yükseltebilecekler.

250 BİN KOLTUK KAMPANYASI

Kampanya, sadece seçili yurt dışı uçuşlarda ve toplam 250.000 koltuk ile sınırlı olacak. Kıbrıs uçuşları kampanyaya dahil edilmezken, belirtilen hatlar dışında yapılan biletlemeler bu fırsattan yararlanamayacak. Pegasus BolBol üyeliği olmayanların ise bu avantajlardan faydalanabilmesi için ücretsiz üye olmaları gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Havayolu Devinden Ucuz Bilet Kampanyası: Bu Tarihleri Kaçırmayın
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz