Hem sudan ucuz hem de kendi kendine gidiyor! Bu araba fiyatıyla yok satacak: 430 bin TL (14 bin dolar)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’in önde gelen elektrikli araç üreticisi Xpeng, uygun fiyatı ve ileri teknoloji özellikleriyle dikkat çeken yeni sedan modeli M03’ü tanıttı.

Xpeng M03, iki farklı motor ve batarya seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Giriş seviyesinde 140 kW (190 HP) gücünde önden çekişli elektrik motoru ve yaklaşık 60 kWh kapasiteli BYD üretimi LFP batarya ile donatılan model, 515 km menzil sunuyor. Üst seviye model ise 160 kW (218 HP) gücünde motor, ~70 kWh LFP batarya ve 620 km menzil ile daha fazla performans arayanlar için ideal bir seçenek.

0,194 Cd sürtünme katsayısına sahip olan Xpeng M03, Tesla Model S, Mercedes EQS ve Xiaomi SU7 gibi üst düzey elektrikli araçlardan bile daha aerodinamik bir yapıya sahip. Bu tasarım, aracın yüksek verimlilik ve uzun menzil performansına büyük katkı sağlıyor.

Xpeng M03, uygun fiyatına rağmen otonom sürüş kabiliyeti ile donatılmış olarak geliyor. Henüz detayları tam olarak paylaşılmayan iç kısımda ise yapay zeka destekli özelliklerin öne çıkacağı belirtiliyor. Bu, kullanıcıların daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi yaşamasını sağlayacak.

Volkswagen’in hissedarı olduğu Xpeng, M03 modeli ile Çin’deki diğer elektrikli araç markalarının büyüme hızını yakalamayı hedefliyor. Özellikle genç müşterilere hitap edecek bu ekonomik ve teknolojik araç, Xpeng’in satış hacmini artırma yolundaki en önemli adımlarından biri olarak görülüyor.

Xpeng's New EV Sedan Is Actually A Hatchback With A Record-Setting Drag Coefficient

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hem sudan ucuz hem de kendi kendine gidiyor! Bu araba fiyatıyla yok satacak: 430 bin TL (14 bin dolar)

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz