Herkes nefesleri tuttu! 2024 bitmeden aklınızı başınızdan alacak! Geniş hacim, gelişmiş özellikler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Citroen logosuna sahip C3 Aircross dik tasarımlı ön bölümü, 3 farklı bölüme ayrılmış ön far tasarımı ve karakteristik özellikleri ile ışık imzası sağlıyor. Oldukça modern bir görünüm ortaya çıkaran tasarım aynı zamanda çift şeritli makara logosunu da belirli unsurları entegre ederek kaliteyi ön plana çıkarmaktadır. Yandan bakıldığında su genlerini mükemmel bir denge ile ortaya koyan titreyen C3 Aircross, düz tavan çizgisi ve 1,66 metre tavan yüksekliği ile birlikte geniş yaşam alanı sağlamaktadır.

Yerden yüksekliği 200 milimetre olan araç yüksek ve daha güvenli bir sürüş pozisyonu sağlıyor.Gövde koruması daha kolay bir erişim sağlarken arka camlar ile birlikte iç mekana bol miktarda Işık girişi sağlanıyor.Arka köşelerde bulunan ve tamponda yer alan renkte kişiselleştirilebilir olan yeni klipsler otomobiline daha özel bir hale getirmektedir. Aracın arka köşe tasarımı ön cephenin kaslı hissini tamamlarken bu bölümde imza niteliğindeki arka aydınlatmalar bulunuyor. En üst seviye donanım paketinde beyaz ve siyah renkte standart olarak piton kaplama kişiselleştirmeyi kolaylaştırırken Citroen algısını arttırmak üzere çift renkli tavan gibi ek kişiselleştirilmiş özelliklerde içerisinde yer alıyor.

Citroen C3 Aircross model araçlarda gelişmiş sürüş destek teknolojileri yer almaktadır. Destek teknolojileri yalnızca sürücünün konforunu ve güvenliğini arttırmakta kalmayıp yayaların da sistemin avantajlarından yararlanmasını sağlamaktadır.

New 2024 Citroën C3 Aircross 7-Seat Mini SUV - YouTube

Bu kapsamda Aktif Güvenlik Freni, Aktif Şerit Takip Asistanı, Sürücü Uyarısı, Hız İşareti Tanımlama, Uzun Huzme Yardımcısı, Ön ve Arka Park Sensörleri, Kör Nokta Tespiti, Geri Vites Kamerası gibi gelişmiş sürüş destek sistemleri yer alıyor. Çok yönlü sadece pratikte kalmayan güvenlik donanımları da içerisinde yer alıyor.

Versiyonlar- Donanım- Model Yılı- Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (TL)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Herkes nefesleri tuttu! 2024 bitmeden aklınızı başınızdan alacak! Geniş hacim, gelişmiş özellikler!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz