1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Hyundai’den peynir ekmek gibi satacak kampanya! 592 bin TL’ye SUV araç fırsatı! O şartı sağlayan araç sahibi oluyor

Hyundai’den peynir ekmek gibi satacak kampanya! 592 bin TL’ye SUV araç fırsatı! O şartı sağlayan araç sahibi oluyor

featured
service

Modern tasarım ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Hyundai Bayon, kompakt SUV model segmentinde yer alıyor. 1.0 litre Turbo benzinli motoruyla yüksek performans ve yakıt verimliliğine bir araya getiren Bayon, 6 ileri manuel ve 7 ileri dct şanzıman seçenekleri ile piyasada yer alıyor. Geniş iç hacim ve konforlu sürüş deneyimi sağlayan Hyundai Bayon güvenlik konusunda da oldukça iddialı bir şekilde sektörün altını üstüne getiriyor.

Hyundai’nin SmartSense adı verilen gün güvenlik teknoloji paketi ile donatılırken otomatik acil frenleme, şerit takip asistanı, kör nokta uyarı sistemi gibi pek çok farklı özelliği de beraberinde getiriyor. Apple Carplay ve Android Auto destekli bilgi eğlence sisteminin yanı sıra kablosuz şarj ünitesi ve geniş bagaj hacmi ile sürücüler muhteşem bir deneyim yaşayacak.

Hyundai Bayon model aracıyla tüm dikkatleri üzerinde toplarken kampanya detaylarıyla da merak uyandırıyor. Aracın ikinci el piyasasında değer kaybının minimuma indirilmesi amacıyla kullanıcıların 60 ay satmamış şartını sağlaması gerekmektedir. Bu koşu aynı zamanda araç sahiplerine çeşitli avantajları da beraberinde getiriyor.

bayon-hyundai.jpg

Kompakt SUV segmentinde yer alan Hyundai bayon 592.000’lik fiyatıyla geniş donanım seçenekleri ve modern teknoloji özelliklerini bir araya getiriyor. Fakat 60 ay satmamış şartı birçok kişinin Aklında soru işaretini de beraberinde getiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hyundai’den peynir ekmek gibi satacak kampanya! 592 bin TL’ye SUV araç fırsatı! O şartı sağlayan araç sahibi oluyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz