1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İkinci el araç almak için destek arayanlar dikkat! Vakıfbank, 200 bin TL taşıt kredisi için onayları hızlandırdı

İkinci el araç almak için destek arayanlar dikkat! Vakıfbank, 200 bin TL taşıt kredisi için onayları hızlandırdı

featured
service

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın sunduğu düşük faizli krediler için kişiler başvuruda bulunmaya başladı. Özellikle yeni bir araç almak isteyen vatandaşlar, ilk önce kamu bankalarına başvuruda bulunarak kredi ödemelerini araştırıyor.

Vakıfbank’tan 200 bin TL’ye Kadar Verilecek

Vakıfbank tarafından sunulan yeni kampanya kapsamında ikinci el taşıt kredisi hem güvenli hem de uygun ödeme koşullarıyla verilmekte. Bu güvenli sistem sayesinde, ön rehin teminatı yöntemi ile araç alım satımı, hem alıcı hem satıcı için artık çok daha güvenli ve kolay. Vakıfbank’ın sunduğu bu sistem sayesinde kişiler 200 bin TL taşıt kredisini, 48 ay vadeyle alabiliyor.

Bunun yanı sıra kredinin bir diğer avantajı ise ödeme yöntemlerinin genişletilmiş olması. Vakıfbank’ın sunduğu taşıt kredisini ister eşit taksitli isterseniz de gelirinize göre; 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

Örnek Tablo

Vakıfbank resmi sitesi üzerinden yapılan örnek ödeme tablosuna göre 100 bin TL’nin faiz oranı yüzde 2,54 olurken taksit tutarı ise sadece 4 bin 181 TL olmakta. Kişiler bu kredi fırsatını kaçırmamak için Vakıfbank şubeleri yada mobil bankacılık üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

Taşıt kredisinde aracın bedeline ve kredi tutarına göre vade kısıtlamaları yapılabilmektedir. Faiz oranı da müşterinin kredi notu ve diğer hususlara göre değişkenlik gösterebilmektedir. Daha detaylı bilgi için Vakıfbank’ın resmi web sitesi üzerinden ikinci el taşıt kredisi kampanyasını inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İkinci el araç almak için destek arayanlar dikkat! Vakıfbank, 200 bin TL taşıt kredisi için onayları hızlandırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz