1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İslam Memiş Altın Sahiplerini Uyardı! Dikkat 15 Gün Kaldı

İslam Memiş Altın Sahiplerini Uyardı! Dikkat 15 Gün Kaldı

featured
service

Memiş, ABD iş gücü piyasalarına ilişkin verilerin yatırımcılar için kritik bir rol oynadığını vurguladı. 2 Temmuz’da açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinin beklentilerin altında kaldığını belirten Memiş, Eylül ayında faiz indirim ihtimalinin güçlendiğini ifade etti.

İslam Memiş, “Beklentiler 176 bin kişi iken, resmi verilere göre tarım dışı istihdam 114 bin olarak gerçekleşti. Ayrıca, ABD’de işsizlik maaşı başvurularının 3 Ağustos’ta sona eren haftada 233 bine düşmesi, piyasa beklentilerinin altında kaldı. Bu gelişmeler, Eylül ayında faiz indirimi ihtimalini artırdı” dedi.

Gram altın fiyatlarıyla ilgili de görüşlerini paylaşan Memiş, “Bu hafta gram altın serbest piyasada 2 bin 705 lira seviyesini iki kez test etti. Ağustos beklentimiz 2 bin 730 lira seviyesiydi ve bu hedefi takip etmeye devam edeceğiz. Gram altın, ons altın ile paralel hareket edecek. Ağustos sonuna kadar 2 bin 730 lira seviyesini bekliyorum. Yıl sonu tahminim ise gram altının 3 bin – 3 bin 500 lira aralığında olacağı yönünde” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İslam Memiş Altın Sahiplerini Uyardı! Dikkat 15 Gün Kaldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz