1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İşsizler yaşadı! Evde günde 3 saat çalışarak 16 bin TL maaş alabilirsiniz

İşsizler yaşadı! Evde günde 3 saat çalışarak 16 bin TL maaş alabilirsiniz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR konut hanımlarına çalışma ihtimali sunduğu bir uygulama başlattı. Reelleştirilen bu proje ile beraber konut hanımlarına iş istihdamı sağlanması kastediliyor. Konut işleriyle ilgilenmek zorunda kalan konut hanımları aile bütçesine katkı sağlayacak zamanı ne yazık ki bulamıyor. Bu proje ile beraber konut hanımları hem gün içindeki işleriyle ilgilenebilecek hem de kazanç elde edebilecekler.

DETAYLAR NELER?İŞKUR’un konuttan çalışma ihtimali sunduğu duyurulara müracaat yapan bireyler muhtelif alanlarda konuttan çalışabilmektedir. Açılan bu bültenler ağırlıklı olarak ambalajlama işidir. Başka Bir Deyişle bültene müracaat eten şahıs konuttan sabun, şeker, kulak çöpü, maske gibi mahsulleri ambalajlamaya başlar.

Ambalajlama işine ayıracağınız müddeti siz tanımlarsınız. En az 3 saat çalışarak, iyi bir ambalajlama rakamına erişerek 16 bin TL kazanmanız mümkün.

Müracaat için genellikle yaş, deneyim gibi lüzumluluklar aranmamaktadır. Kazanç elde etmek isteyen herkes duyurulara basitlikle müracaat etebilir. Müracaatınızın onaylanması vaziyetinde ambalajlama yapacağınız mahsuller kargo ile bulunduğunuz adrese teslim edilir.

AMBALAJLAMA İŞİ MÜRACAATI NASIL YAPILIR?

Müracaatlar İŞKUR resmi internet adresi olan https://www.esube.iskur.gov.tr adresinden reelleştirebilmektedir. Bahsi geçen siteye azalığınız yoksa ilk olarak kayıt olmanız gerekmektedir. Bunun için en yakınınızda bulunan İŞKUR şubesine giderek, arzınızı iletebilirsiniz.

haber1965.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İşsizler yaşadı! Evde günde 3 saat çalışarak 16 bin TL maaş alabilirsiniz
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz