1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Istanbul Blockchain Week 2024’ün stratejik medya partneri, Fortune Türkiye oldu

Istanbul Blockchain Week 2024’ün stratejik medya partneri, Fortune Türkiye oldu

featured
service

Geçtiğimiz yılki başarılı edisyonun ardından, 2024 edisyonu için hazırlıkları son hızla devam eden IBW 2024, W3E isimli dünyanın ilk ikili Web3 espor turnuvası, espor sergisi, dünyanın önde gelen Web3 risk sermayesi fonlarını bir araya getirecek VC Connect yatırımcı ve girişimci buluşmaları gibi yeni aktiviteleri içerecek şekilde tasarlanıyor. Istanbul Blockchain Week ve Fortune Türkiye arasında kurulan stratejik partnerliğin de IBW 2024’ün etkisini artırarak blokzinciri teknolojisini ve Web3 inovasyonlarını daha geniş bir kitle için erişilebilir kılması amaçlanıyor.

120 ülkede 5 milyonun üzerinde okura ulaşan Fortune’un 2007’den bu yana Türkiye’de iş dünyası için referans kabul edilen edisyonu Fortune Türkiye’nin etkinlikteki varlığı, Web3 şirketlerinin büyük markalarla olası işbirliği fırsatlarını keşfetmeleri için alan açacak. Öte yandan Fortune Türkiye’nin yıllara dayanan itibarı, farklı sektörlerin blokzinciri girişimlerine yönelik farkındalığını ve ilgisini artırarak daha kapsayıcı bir blokzinciri ekosistemini teşvik etme potansiyeli taşıyacak.

Fortune Türkiye ile ortaklık kurmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden EAK Digital CEO’su ve Istanbul Blockchain Week Kurucusu Erhan Korhaliller, “Fortune Türkiye’nin medyadaki uzmanlığı ve temas kurduğu saygın markalar, IBW 2024’ün kapsamını ve etkisini genişletmede çok önemli rol oynayacak. Bu işbirliği, Web3 teknolojilerini daha geniş kitleler için erişilebilir hâle getirme, inovasyonu özendirme ve blokzincirinin dönüştürücü gücüne küresel katılımı teşvik etme misyonumuzda önemli bir kilometre taşı. Bu teknolojileri herkes için erişilebilir ve ilgi çekici hâle getirmemiz önemli. Bu sayede anlama ve benimsemenin önündeki engelleri ortadan kaldırabilir, daha fazla insanın ve işletmenin blokzinciri teknolojisindeki gelişmelerden faydalanmasını sağlayabiliriz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Istanbul Blockchain Week 2024’ün stratejik medya partneri, Fortune Türkiye oldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz