1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. İstanbul’un yanı başında yatırımın yeni adresi! Hem değerli hem yaşanılır: Parasını buraya yatıran kazanca doymuyor

İstanbul’un yanı başında yatırımın yeni adresi! Hem değerli hem yaşanılır: Parasını buraya yatıran kazanca doymuyor

featured
service

Tekirdağ, özellikle deniz tatili ve doğa severler için Şarköy ve Hoşköy mahallesi gibi bölgelere ev sahipliği yapıyor. Şarköy, bölgenin en hareketli noktalarından biri olarak öne çıkarken, Hoşköy ise keşfedilmemiş bir cennet gibi doğası, insanları ve temiz deniziyle dikkat çekiyor. İstanbul’a yakınlığı ve uygun fiyatlarıyla tatilcilerin ilgisini çeken Tekirdağ, deniz, doğa ve üzüm bağlarıyla zengin bir tatil deneyimi sunuyor.

Tekirdağ, büyük şehirlere göre yaşam maliyetinin %30 daha ucuz olmasıyla emekliler, memurlar ve işçiler için cazip bir yaşam alanı oluşturuyor. Şehir, düşük suç oranı ve güvenli yaşam koşullarıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca, gelişen Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) sayesinde iş bulma sorunu neredeyse yok denecek kadar az. Şehir merkezi, alışveriş merkezleri ve sosyal olanaklarla donatılmış gelişmiş bir altyapıya sahip.

Tekirdağ, özellikle Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu ve Muratlı bölgelerinde yapılan büyük yatırımlarla dikkat çekiyor. İstanbul’daki yüksek arazi maliyetleri nedeniyle birçok fabrika Tekirdağ’a taşınıyor. 700.000 nüfuslu Tekirdağ, göçle birlikte 1.200.000 nüfusa ulaşmış durumda. Bu artış, konut ihtiyacını 150.000 civarında artırmış ve konut arzı sorununu beraberinde getirmiştir. Tarla ve arazilerin arsa niteliğine dönüşmesi, yatırımcılar için büyük fırsatlar sunuyor. Ancak, doğru bölgelerin seçilmesi büyük önem taşıyor.

Tekirdağ’da yatırım açısından en dikkat çeken 5 ilçe öne çıkıyor:

tekirdag-yatirim-2-001.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’un yanı başında yatırımın yeni adresi! Hem değerli hem yaşanılır: Parasını buraya yatıran kazanca doymuyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz