1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kadınlara 20 Bin Lira Destek Ödemesi Yapılacak: Başvuru Tarihini Kaçıran Yandı

Kadınlara 20 Bin Lira Destek Ödemesi Yapılacak: Başvuru Tarihini Kaçıran Yandı

featured
service

Bakanlığın açıklamalarına göre, ekim ayı boyunca destek ödemeleri yapıldıkça resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme yapılacak. Bakanlık desteklerinin yanı sıra, ülke genelindeki çeşitli şehirlerde yaşayan vatandaşlar da belediyelerin sağladığı projeleri yakından takip ediyor. Özellikle yaşlı ve engelli aylıkları, aile destek paketi ödemeleri ekim ayında vatandaşlara ulaştırılırken, evde bakım maaşı ile sosyal ve ekonomik destek ödemelerinin bu hafta içinde yapılması bekleniyor.

Ekim ayı boyunca sosyal yardımlardaki artış ve yeni destek ödemelerine yönelik araştırmalar devam ederken, belediyeler de vatandaşlara yardım sağlamak için yeni projeler geliştiriyor. Bu kapsamda, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, dul ve yetim kadınlar için yılda 20.000 TL’lik destek sağlayacaklarını duyurdu. Bu destek projesi, özellikle ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak Yakın Kart programı çerçevesinde yürütülecek.

YAKIN KART NEDİR? BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yakın Kart projesine ilişkin ayrıntılı bilgilendirme, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı ve ilk başvurular alınmaya başlandı. Projeye katılmak isteyen vatandaşlar, ilgili internet sitesinden detayları öğrenebilir ve başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadınlara 20 Bin Lira Destek Ödemesi Yapılacak: Başvuru Tarihini Kaçıran Yandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz