1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kahve fiyatları arttı, gençler de artık kendi kahvesini evde yapıyor!

Kahve fiyatları arttı, gençler de artık kendi kahvesini evde yapıyor!

featured
service

Türkiye’de yaklaşık 2 yıldır gıda fiyatlarına ardı arkasına zam geliyor. Yüksek enflasyon, artan maliyetler ve nakliye giderleri gibi birçok kalemdeki artış gıda sektörünü vurdu. Bu yüzden de gıda ürünlerine zam geliyor. Gıda ürünlerine gelen zam alt gelir grubundaki vatandaşları mağdur ediyor. Özellikle öğrenciler ve emekliler gıda fiyatlarındaki artışlardan en çok etkilenen kesim oldu.

Gençlerin severek tükettiği kahve de artık zamlı ürünlerden bir tanesi. Ünlü kahve zincirlerinde 1 bardak kahvenin fiyatı en düşük 90 lira oldu. Bu durumda gençleri mağdur etti.

Yaz mevsiminin gelmesiyle en çok tüketilen içeceklerden biri olan kahve fiyatıyla gençleri üzüyor. Bu nedenle çoğu genç artık kahvesini evde yapmaya başladı. anadolugazete.com.tr olarak evde bulunan malzemelerle yapabileceğiniz soğuk kahve tarifini okuyucularımız için araştırdık.

İşte yazın severek tüketeceğiniz kahve tarifi:

Malzemeler; Nescafe, buz, süt ve şeker

Kahvenin yapılışı; Nescafe (2 yemek kaşığı kahve) ve şeker (1 tatlı kaşığı) su ile karıştırılıp, köpürtülecek. Bardağın içerisine buz ve süt eklenip üzerine ise hazırladığımız karışım ilave edilecek. İşte bu kadar…

Kahveyi şekerli sevenler içerisine çikolata sosu da ekleyebilir. Daha yoğun kahve severler ise karışıma kakao da ekleyebilir. Şimdiden afiyet olsun…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kahve fiyatları arttı, gençler de artık kendi kahvesini evde yapıyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz