Kamu bankalarından emeklilere özel duyuru! 70 bin TL hazır kredi mobilden tek tuşla verilecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın sunduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyaları ile emeklilere acil nakit ihtiyaçlarında destek olunacak. Kamu bankalarının güvencesiyle sunulan bu fırsat, emeklilere kolay ve hızlı bir şekilde nakit kredi imkanı sağlayacak.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası tarafından sunulan yeni dijital kredi vatandaşların tek tuşla nakit desteği alabilmesini sağlıyor. Kampanya kapsamında sunulan 70 bin TL kredinin faiz oranı yüzde 2,84 olurken taksit tutarı ise 4.447,45 TL olmakta. Vatandaşlar bu uygun fırsattan yararlanabilmek için Ziraat Mobil uygulamasından işlemlerini kısa süre içerisinde tamamlayabilir.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi

Maaşını Vakıfbank üzerinden alan emeklilere özel sunulan yeni kampanya ile birlikte vatandaşlara 36 aya varan vadeli destek paketi sunuluyor. Sunulan bu destek paketinde vatandaşlar 70 bin TL’yi aylık 4.357,73 TL taksitle ödeyebiliyor. Faiz oranı 2.69 olarak verilen bu kredinin vadesi ise 24 ay olarak belirlenmiş durumda. Vatandaşlar gelirine göre bu ödemelerini çeşitlendirebiliyor.

Halkbank’tan Emeklilere Özel Duyuruldu

Maaşını Halkbank üzerinden alan veya maaşını bankaya aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle karşılanmaktadır. Halkbank tarafından duyurulan yeni kampanya ile birlikte emekli vatandaşlara 70 bin TL’ye kadar nakit desteği sunulmaktadır. Üstelik bu kredi ödemeleri

Halkbank tarafından sunulan 70 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin faiz oranı yüzde 2,69 olurken ödeme taksit tutarı ise 4.357,73 TL olarak belirtildi.

Kredi başvurusu yapmak isteyen emekliler, Ziraat Bankası, Halkbank veya Vakıfbank mobil uygulamalarını indirerek başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Başvuru süreci kısa bir değerlendirme sonrasında sonuçlandırılacak ve onay alan emeklilere hemen kredi kullanma imkanı sunulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kamu bankalarından emeklilere özel duyuru! 70 bin TL hazır kredi mobilden tek tuşla verilecek

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz