1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kara Yollarında Güncel Durum Raporu

Kara Yollarında Güncel Durum Raporu

featured
service

Kara yollarında devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sürücülerin yavaş gitmesi ve trafik işaretlerine dikkat etmesi gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu’nun Gümüşova-Kavacık kavşakları arasında (0-193. kilometreler) viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle her gün 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltmaları yapılmaktadır.

İzmir Çevre Yolu’ndaki Otogar Köprülü Kavşağı’nda, aydınlatma direklerinin demontaj ve montaj çalışmaları nedeniyle Buca’dan otogara dönen bağlantı kolu 23.00-05.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak ve sürücüler alternatif güzergah olan Sanayi Kavşağı’na yönlendirilecektir.

TAG Otoyolu’nda Osmaniye-Düziçi kavşaklarında Şekerdere Viyadüğü’nde yapılan genleşme derzi yenileme çalışmaları nedeniyle Adana yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşıma Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak devam edilmektedir.

Niğde-Pozantı Otoyolu’nda 22-25. kilometreler ile O-21/28 yolunun 0-4. kilometrelerindeki Kırkgeçit-15 Viyadüğü’nde derz çalışmaları yapılmaktadır. Bu nedenle Ankara yönünden çift taraflı geçiş sağlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kara Yollarında Güncel Durum Raporu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz