1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kara Yollarında Güncel Durum ve Alınan Önlemler

Kara Yollarında Güncel Durum ve Alınan Önlemler

featured
service

Kara yollarının bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaretlerine uymaları önem taşıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolu’nun Akmeşe-Adapazarı kavşakları yönünde yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Çalışmalar esnasında trafik akışı, İstanbul-Ankara istikametinde iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İzmir Çevre Otoyolu’nda Bornova-Karşıyaka güzergahında, 8-16. kilometre aralığında köprü onarım çalışmaları sürmektedir. Bu zamanda sürücülerin kesinlikle trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemli hale gelmiştir.

Anadolu Otoyolu’nun Yeniçağa-Bolu kavşakları kesiminde 9-11. kilometreler üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikametinde trafik kapatılmış ve ulaşım diğer yönden kontrollü olarak yapılmaktadır.

Malkara-Çanakkale yolu’nda Gelibolu Güney-Lapseki kavşakları arasında 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadüklerinde bakım-onarım çalışmaları dolayısıyla her iki yönde şeritler kapatılmıştır. Ulaşım diğer şeritlerden devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kara Yollarında Güncel Durum ve Alınan Önlemler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz