1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Karsan ve Toyota, Hidrojen Teknolojisinde İşbirliği Yaptı

Karsan ve Toyota, Hidrojen Teknolojisinde İşbirliği Yaptı

service

Karsan ve Toyota Motor Europe, hidrojen teknolojisi alanında önemli bir işbirliğine imza attı. Bu anlaşma, her iki firmanın da mobilite alanındaki yenilikçi çözümlerini geliştirmeye yönelik birleştiği bir yol haritası oluşturuyor.

Karsan Üst Yöneticisi (CEO) Okan Baş, “Mobilitenin geleceğinde bir adım önde olma” vizyonlarına vurgu yaparak, şu açıklamalarda bulundu: “Müşterilerimize en güvenilir ve en iyi performansa sahip mobilite çözümlerini sunan bir marka olma motivasyonumuzu sürdürüyoruz.” Baş, hidrojeni çevreye duyarlı ve yenilikçi teknolojilerde öncelikli bir alan olarak gördüklerini de belirtti.

Bu işbirliği çerçevesinde, Karsan, hidrojenli araçlarında Toyota’nın yakıt hücresi modüllerini kullanarak yeni teknolojik çözümler sunmayı hedefliyor. Bu araçların 2025 yılında pazara sunulması planlanıyor.

Toyota Motor Avrupa Hidrojen Fabrikası Başkan Yardımcısı Thiebault Paquet, Karsan ile işbirliğinin, hidrojenin toplu taşımanın karbon ayak izini azaltmadaki kritik rolüne katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Paquet, “Bu nedenle, Karsan’a Yakıt Hücre Modüllerimizi tedarik etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.Geleceğin mobilitesine yön veren bu işbirliği, çevre dostu teknolojilerin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Karsan ve Toyota Motor Europe, “hidrojen teknolojisi” alanında işbirliğine imza attı. Karsan CEO’su Okan Baş, açıklamalarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karsan ve Toyota, Hidrojen Teknolojisinde İşbirliği Yaptı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz