1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kia’nın uygun fiyatlı elektrikli otomobili ev3 sızdırıldı: Rakipleri titreten tasarım ve fiyatıyla geliyor!

Kia’nın uygun fiyatlı elektrikli otomobili ev3 sızdırıldı: Rakipleri titreten tasarım ve fiyatıyla geliyor!

featured
service

Kia’nın heyecanla beklenen EV3 modelinin görüntüleri sızdı. Tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken EV3, herkesi elektrikli araç sahibi yapmaya geliyor. İşte, çok merak edilen Kia EV3…

Kia’nın merakla beklenen tamamen elektrikli modeli EV3’ün ilk görüntüleri internete sızdı! Gelecek hafta resmen tanıtılacak olan bu kompakt crossover, uygun fiyatıyla elektrikli otomobil piyasasında büyük ses getireceğe benziyor.

Sızdırılan görseller, EV3’ün konsept tasarımına oldukça sadık kaldığını gösteriyor. Şık ve modern hatlara sahip olan araç, 4,3 metrelik boyuyla şehir içi kullanım için ideal bir boyut sunuyor. İç mekanda ise konseptteki fütüristik tasarımın yerini daha geleneksel bir görünüm almış durumda. Ancak bu, EV3’ün sunduğu teknolojik özelliklerden ödün verildiği anlamına gelmiyor.

EV3’ün en dikkat çekici özelliği ise şüphesiz fiyatı. 30-35 bin euro arasında bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulması beklenen EV3, elektrikli otomobil sahibi olmayı daha geniş kitleler için erişilebilir hale getirecek. Bu da elektrikli araçların yaygınlaşmasına büyük katkı sağlayabilir.

kia-ev3-1.jpg

EV3, 160 kW gücünde bir motorla donatılacak ve 475-500 km arasında bir menzil sunacak. Bu da hem şehir içi hem de şehirlerarası yolculuklar için yeterli bir performans anlamına geliyor. Ayrıca hem Güney Kore hem de Slovakya’da üretilecek olan EV3, bu yaz önce Güney Kore’de ardından Avrupa ve Türkiye’de piyasaya sürülecek.

kia-ev3-3.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kia’nın uygun fiyatlı elektrikli otomobili ev3 sızdırıldı: Rakipleri titreten tasarım ve fiyatıyla geliyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz