Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapılacak mı? Resmi açıklama geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köprü ve otoyol ücretlerinde en son 15 Mayıs 2024 tarihinde güncellemeye gidildiğini ifade eden Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, söz konusu iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin X hesabından yapılan açıklamada; “Bazı sosyal medya hesaplarından, ‘1 Temmuz itibarıyla yeni köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretleri’ iddiasıyla paylaşılan fiyat listeleri doğru değildir. Bahse konu paylaşımların aksine, 1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde herhangi bir güncelleme yapılmamıştır. 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uygulanan geçiş ücretleri, Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde kamuoyuna açık bir şekilde yer almaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz” denildi.

Yavuzyılmaz “1 Temmuz itibarıyla bu projelerde yapılacak kur ayarı ile geçiş ücretleri Osmangazi Köprüsü’nde 1.808 TL, Çanakkale Köprüsü’nde 740 TL, Avrasya Tüneli’nde 213 TL ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde 180 TL olacak” açıklamasını yapan Yavuzyılmaz, “Geçiş yapan her araç için fark ödemesi Osmangazi’de 1.409 TL, Çanakkale’de 321 TL, Yavuz Sultan Selim’de 131 TL ve Avrasya Tüneli’nde 101 TL olacak” açıklamasını yapmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köprü ve otoyol ücretlerine zam yapılacak mı? Resmi açıklama geldi!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz