1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kredi kartı limitini düşürenlere kötü haber

Kredi kartı limitini düşürenlere kötü haber

featured
service

TBMM’ye sunulan kanun teklifinde, kredi kartı limiti 100 bin liranın üzerinde olan herkesten bir defaya mahsus olmak üzere 750 liralık ‘Savunma Sanayii Katkı Payı’ kesilmesi öngörülmüş; düzenleme kamuoyundaki tepkilerin ardından geri çekilmişti.

Değişikliğin tartışıldığı süreçte binlerce kredi kartı kullanıcısı, 750 liralık kesintiden etkilenmemek için kredi kartı limitini düşürmeyi tercih ederken tepkilerin ardından geri adım atılmıştı.

Kredi kartı limitini düşüren kullanıcılar, 750 liralık kesintinin iptal olmasının ardından eski limitleri için yeniden başvuruda bulundu. Sözcü’nün haberine göre bankalar, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından kredi kartı limitlerine yönelik gönderilen son talimatların ardından çok sayıda müşterisine eski kredi kartı limitini tahsis etmeme kararı aldı.

Kart limitini eski haline döndürmek isteyen müşteriler, yaptıkları başvurunun ardından gelen SMS ile büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Bankalar, yapılan başvuruların ardından müşterilere, “Mevcut değerlendirmeler sonucunda limit artırım başvurunuz kabul edilememektedir” mesajı gönderdi.

İnternetten ödemeler 2 kat arttı: Vatandaş karta yüklenmeye devam ediyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kredi kartı limitini düşürenlere kötü haber
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz