1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Küçük ev aletleri ve beyaz eşya kategorisinde en çok satılan ürünler şaşırttı!

Küçük ev aletleri ve beyaz eşya kategorisinde en çok satılan ürünler şaşırttı!

featured
service

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tüketicilerin pratik, ekonomik ve sağlık odaklı çözümlere yönelik tercihleri, bu dönemde satışlarda önemli artışlara sebep oldu. Küçük ev aletleri kategorisinde, özellikle temizlikten sağlıklı yaşama kadar geniş bir yelpazede ürünlerin ilgi gördüğü belirtildi. Halı yıkama makineleri, geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık 10 kat artış göstererek en çok talep edilen ürünlerden biri oldu. Hava temizleme ve nemlendirme cihazları da satışlarını 3 kat artırdı ve Xiaomi bu kategorinin en çok satan markası olarak öne çıktı.

Espresso ve cappuccino makineleri geçen yılın aynı dönemine göre satışlarda 2,5 kat artış gösterirken, Philips ve Delonghi markaları öne çıkanlar arasında yer aldı. Buharlı temizlik makineleri ise kimyasal temizlik malzemeleri yerine buhar kullanımını tercih edenlerin artmasıyla 2 kat daha fazla satıldı. Karcher bu kategorideki en çok tercih edilen marka oldu. Dikiş makineleri de el yapımı kıyafetler ve ev dekorasyon ürünlerindeki artışla birlikte satışlarını 2,5 kat artırdı.

Yaz aylarının sıcak geçmesi, portatif soğutuculara olan talebi 4 kat artırırken, vantilatör satışları da 3,5 kat arttı. Klimaların satışları ise yaklaşık olarak 3 kat artış gösterdi ve Samsung bu kategoride en çok tercih edilen markalar arasında yer aldı.

Çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve derin dondurucu buzdolabı satışları da yaklaşık olarak 2 kat arttı. Hoover, bulaşık makinesi tercihinde ilk sırayı alırken, derin dondurucu buzdolabı tercihinde ise Bosch, Profilo ve Dijitsu markaları dikkat çekti.

Hepsiburada, Premium üyelik programının 2. yılına özel olarak 16-22 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceği “Büyük Premium İndirimleri” kampanyası ile kullanıcılarına birçok avantaj sunacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Küçük ev aletleri ve beyaz eşya kategorisinde en çok satılan ürünler şaşırttı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz