1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kuyumcu raflarında 4.230 liradan satışta! Çeyreğe yaklaştı talep patladı: Özel olarak üretiliyor resmen yok satıyor

Kuyumcu raflarında 4.230 liradan satışta! Çeyreğe yaklaştı talep patladı: Özel olarak üretiliyor resmen yok satıyor

featured
service

Bahadır Ablak, altın emziklerin 4.230 TL’den satışa sunulduğunu ifade ediyor. Son zamanlarda insanların altını genellikle yatırım aracı olarak görmesinden dolayı takılara olan talebin azaldığını aktaran Ablak, bu nedenle yeni doğan bebekler için hediyelik alternatifler sunarak işlerini hareketlendirmek istediklerini vurguluyor. “Torunlara ve yakın akrabaların yeni doğan bebeklerine hediye alındığını görmekteyiz” diyor.

Ablak, altın emziğin yalnızca bir maddi hediye olmadığını, aynı zamanda güzel bir anı olarak da değerlendirilebileceğini vurguluyor. “Bir altın emzik fiyatı çeyrek altın fiyatında ancak hatırası yeter. Çocuklar, yıllar sonra bu hediyeye baktıklarında kendilerine değer verildiğini hissedecekler” şeklinde konuşuyor.

Altın emziklerin TSE patentli olduğunu belirten Ablak, bu ürünlerin tamamen sağlıklı olduğunu vurguluyor. “14 ayar altın emzik istediğinizde 4.230 TL’ye alabilirsiniz. Bebeklerin narin vücutlarına herhangi bir zarar vermeyecek şekilde tasarlandı. Alerji oluşturabilecek katkı maddeleri içermez” diyor.

altin-emzik-2.jpg

Bursa’daki bu kuyumcu, altın emzik gibi alternatif hediyeliklerle hem sektördeki talep azlığını aşmayı hem de insanların bebeklerine kalıcı ve manevi bir değer katmayı hedefliyor. Bu özel hediyeler, yeni doğan bebekler için unutulmaz anılar oluşturmanın yanı sıra, aynı zamanda aile bağlarını güçlendiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kuyumcu raflarında 4.230 liradan satışta! Çeyreğe yaklaştı talep patladı: Özel olarak üretiliyor resmen yok satıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz