1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Milli Emlak’tan 3 Bin 700 TL’ye Tapu: Sudan Ucuz Arsa Fırsatı

Milli Emlak’tan 3 Bin 700 TL’ye Tapu: Sudan Ucuz Arsa Fırsatı

featured
service

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Milli Emlak’ın resmi sayfasındaki ilanlara göre, Kütahya’da 3 bin 700 TL’ye bir arsa satışa sunulacak. İhale yöntemiyle gerçekleştirilecek olan bu satış, 20 Ağustos 2024 tarihinde saat 10:30’da yapılacak. İhale için belirlenen teminat bedeli ise 1 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilecek bu ihale ile arsa sahibi olan vatandaşlar, yeni taşınmazları için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV’den muaf olacaklar. Bu durum, arsa yatırımı yapmak isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor.

Detaylı bilgi ve ihale şartlarına Milli Emlak’ın resmi sayfasından ulaşabilirsiniz. İlgili sayfada, ihale hakkında tüm detaylar ve katılım koşulları yer alıyor.

Milli Emlak’ın sunduğu bu cazip fırsat, yatırımcılar için büyük bir avantaj sağlıyor. Sudan ucuz arsa fırsatını kaçırmak istemeyenler için ihale tarihi yaklaşıyor. Daha fazla bilgi ve katılım koşulları için Milli Emlak’ın resmi sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milli Emlak’tan 3 Bin 700 TL’ye Tapu: Sudan Ucuz Arsa Fırsatı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz